Yedi Güzel Adam 18.Bölüm

'Yedi Güzel Adam', kahramanlarımızın akılların da Müdür'ün, Merve'yi, kurtarma çabalarında vicdana geldi mi soruları olup onların kafasını karıştırsa da, tek amacı Merve'nin, fazla bilgiye sahip olması ve aynı örgütte yer alıp, aslında amaclarının aynı olduğunu öğrenmişti. Karanlık adamlar Müdür'ü uyararak sadece onu oradan çıkartmasını istemiş ve eğer bunu yapmassa bir çok şeylerin karışacağını, bunun da onların aleyine olacağını söyleyince Merve'yi, kurtarmak zorunda kalmıştır. Her şeye rağmen Merve, kurtulurken hali resmen içler acısıydı bir şeyler itiraf ettirmek için ölesiye dövmüşlerdi, çok hırpalanmıştı. Bununla hayatı boyunca yaşamak zorunda kalacak olan Merve'yi, artık zor zamanlar bekleyecektir.

Meryem Hanım'ın, vatandaşlık işi olmayınca insanların baskısına dayanamayıp artık konağı terk etme kararı alacaktır. Erdem Bayazıt, onu engelliyerek bunu yapmaması gerektiğini, çoçuklarını düşünerek buna muhtaç olduğunu söyleyecektir.


Labels: , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -