Yedi Güzel Adam 4.Bölüm

"Yedi Güzel Adam 4.Bölüm" den itibaren Erdem ve Naciye evlenişinden sonra mutlu günlerin başlangıcı olduğunu herkes çok iyi biliyordu. Yalnız Cahit'in, geçmişte kalan ciğerlerinde ki yetmezlik tekrar azmaya başlar ve git gide kötüleşmeye başlar. Bu yüzden de üstat Necip Fazıl'da, onu görmek için yıllar sonra Maraş'a, gelecek ve tüm yedi güzel adamların içi kıpır kıpır olur ve heyecanlanmaya başlarlar. Onunla dertleşip, konuşmayı dört gözle bekleyeceklerdir. Buluşmalarında ise Necip Fazıl, hepsine birer birer nasihat vererek insanlığın onlara ihtiyacı olduğunun Şiirleriyle, ilimleriyle onlara doğru yolu gösterecek kişilerin onları olduğunu söyler. Üstat Maraş'ın, onlara ihtiyacı olduğunu söyleyerek, söylediği her sözün ne kadar kıymetli olduğunu bir kere daha gösterecektir.

Erdem Beyazıt, geçen ki bölümde yaptığı oyunla artık Cevat'ı, kazanmanın imkansız olmadığını hatta çok yakın kaldığını anlamıştı. Kekeç ve Cevat, kavga ederlerken aralarında ise Erdem Beyazıt'a, yakalanmışlardı. Erdem, ise bu duruma bir el atarak ikisine de yararı olacak bir ceza vermişti. Cevat'a, kitap okumasını ister ve okuduğu kitaba göre edebiyattan onu bırakmayacağını söyler. Cevat, ise okuldaki tüm zamanını bitirir ve bu kitabı okur sanki okuduktan sonra gözlerinde başka birisi gibi bakıyordu. Bunun farkına varan Erdem Beyazıt, onun aslında içinde çıkmayı bekleyen bir adam olduğunun farkındaydı. Cevat, işte bundan sonra bambaşka birisi olacaktır, artık zorbalıkla bir şey elde edilmediğini tam tersi bilgiyle edineliceğini ve babasının asla onun gibi birisi olamayacağı bir kişi olacaktır. Cevat, iyi birisi olmayı başarabilecek mi? Cahit'in, durumu nasıl gidecek ve iyileşebilecek mi? Hepsi gelecek hafta "Yedi Güzel adam izle" Dizisi de!


Yedi Güzel Adam 4.Bölüm



Labels: , , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -