Yedi Güzel Adam 5.Bölüm

Emine, "Yedi Güzel Adam izle" Dizisi 5.Bölümde de rahat durmuyor ve Naciye'yi, bıktırtmak için elinden geleni yapacaktır. Öncelikle Teyze sının, büyüsünü gerçekleştirmek için Naciye'nin, saçını alacak ve olaylar kopmaya başlayacaktır. Naciye, nedense kendini bir garip hissederek git gide kötüleşmeye başlayacaktır. Erdem Bayazıt'da, bu değişikliğe bir türlü anlam veremeyip ve her gün de araların soğumasına neden olacaktır. Emine, kendini insanlara karşı acındırması ve Naciye'ye, karşı şeytan gibi olması onun iyi bir strateji uyguladığı anlamına geliyor. Gerçek yüzünü tek Naciye, görenlerin de susmak zorunda kaldığı için Emine'nin, planları yolunda gidecektir.

Diğer yandan ise Cevat, babasının baskısına devamlı maruz kaldığı için onun ilgisini ve gözüne girebilmek için değişik yollar deneyecektir. Babasının sağcı ve solcu meselelerine kendini çok kaptırdığının farkında olduğu için babasının tarafını tutacak yoldan ilerleyecektir. Kendini birden bire olayların ortasında görecektir ve başına büyük bir bela alacaktır. Yine de yaşadığı zor günlerin de karşısına Erdem Bayazıt, gelecek ve onu destelemeye çalışacaktır. Acaba Cevat, sonunda doğru yoldan ilerleyebilecek mi? Emine'nin, planları yolunda gidip, Naciye'yi, evden gönderebilecek mi? Hepsi "Yedi Güzel Adam"'da, iyi seyirler.


Yedi Güzel Adam 5.Bölüm



Labels: , , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -