Yedi Güzel Adam 3.Bölüm

"Yedi Güzel Adam" tüm hızıyla TRT 1 ekranlarını süslemeye devam ederken şimdikten farklı farklı iddialar atılmaya başlandı. Tam anlamıyla dizinin bir ikditar dizisi olduğunu ve destek çıktığı iddia edildi. Bunun nedeni ise böylece bir kusursuz yapıma böyle bir söylenti getirerek güzelliğinden değil de, böyle bir şekilde anılması da gerçekten çok tuhaf olduğunu belirtmek istiyoruz. Söylentilerin asılsız olduğunu belirtmek isteriz, bence dizinin bu konuda anılması beni rahatsız etti, onca güzel neden varken bu söylentiler resmen beni kırdığını belirtmek istiyorum. Tarihimizin ve kültürünü, edebiyatını en iyi şekilde anlatan "Yedi Güzel Adam Dizisi" yapımcılarına da defalarca teşekkür ettik ve her defasında dile getirmekten usanmayacağımızı da belirtmek istiyoruz. Şimdik size 3.Bölümden bir kaç sahne aktarmak isteriz. Emine, oyunlarına devam ederken artık istediğini elde etmiş ve konağa garip bir huzursuzluk getirmiştir. Bundan Erdem Bayazıt, Naciye'den tut herkesi mutsuz olacaklar ve bununda nedenini bir türlü anlamayacaklar. Emine'de, kendini içten içe yerken bu yükten de acısını oğulundan çıkartarak Şerif'e, kötü davranacaktır. Şerif, karakterinin de ne kadar tatlı olduğunu ve yaşına göre çok iyi bir rol çıkartığı için ona tebriklerimizi de sunmak istiyoruz. Gerçekten çok tatlı bir çocuk.

"Yedi Güzel Adam izle" mek için ise sitemizden TRT 1 üzerinden aldığımız embed kodu vasıtasıyla canlı olarak izleyebilirsiniz. Bizler sizin için güncel bilgileri edinip, paylaşıyoruz. Şimdikten hepinize 3.Bölüm için iyi seyirler dileriz. Eminiz ki hepiniz sabırsızlıkla bekleyeceksiniz, nasıl geçer bu günler diye düşüneceksiniz. Sitemiz üzerinden ise güncel şiirleri de dinleyebilirsiniz, iyi günler!


Yedi Güzel Adam 3.Bölüm



Labels: , , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -