Yedi Güzel Adam 2.Bölüm (26 Nisan 2014)

"Yedi Güzel Adam izle" dizisi bugün aynı saatinde Trt 1 ekranlarında buluşuyor. Artık heyecanın artacağını ve dizinin gidişatını yavaş yavaş değişeceğini hep beraber göreceğiz. Cahit, okulda ilk gününe başlayacak ve Zehra ile aralarında hemen bir alevlenme olacaktır. Birbirlerine kaçamak bakışları, utangaç, o kadar da istekli bir çift göreceğiz. Artık birbirlerine bir şeyleri itiraf etmelerini gerektiğini düşünüyorum, çünkü bu sezon daha gerçek aşkı izleyemedik diyebilirim. Umarım izleyeceğimiz gerçek çift Cahit ve Zehra, olur. Erdem Bayazıt ve Naciye'nin, kına gününde yaşananlardan Naciye, ise  çok etkilenecek ve evlenmeye korkacaktır. İçindeki bu nedensiz korku onu yiyip bitirecektir, Emine'nin bed duaları da konağa ayrı bir uğursuzluk getirmeye başlayacaktır. Her şeyden öte ise Erdem Bayazıt, şiirlerine son sürat devam edip, yine bizi çok uzaklara daldıracak ve nedensiz bir huzur verecektir.

Diğer yandan ise dizimizin fon müziklerine değinmek istiyorum. Gerçekten hepsi birbirinden güzel Pusala Film'in de ne kadar emek verdiğini hep beraber görebiliriz. Aslında bu işin gizli kahramanı da onlardır, kendilerine teşekkür etmek ise biz "Yedi Güzel Adam" fanlarının borcudur.  Bölüm sonunda da sakın yorum yapmayı ihmal etmeyiniz, biliyorsunuz ki artık günümüzün  önemli bir gücüdür sosyal medya, rahatlıkla sesinizi duyurabilirsiniz. Nerede hatalar yapıldığını ve emeklerinin karşılığında ekibimize de teşekkür edip, onların morelını yükseltmesini sağlayabilirsiniz. Şimdikten hepinize iyi seyirler dileriz.


Yedi Güzel Adam 2.Bölüm



Labels: , , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -