Yedi Güzel Adam 17.Bölüm

Müdür  ve Adnan zekice planlar kurarak sonunda istedikleri amaca ulaşıyor. Kara Lise'yi birbirine katan ikili Adnan'ın, gizli iş birliğiyle hem de önünde engel olabilecek herkese karşı önlem almayıda elinden bırakmıyor. Yedi Güzel Adam da öncelikle Merve ve bir çok öğrenciyi polise tutuklatırken linç olayını onların üstüne atacaktır. Merve, ise bu durumu çevresinde ki devrimcileri bilinçlendirirken bunu faşiştlerin yaptığını söyleyecek ve dayısıyla ilgili her şeyi itiraf edecektir. Dayısı ise şehir dışına kaçarak bir süre yalnız kalmayı, artık son olaylardan sonra amaçlarının saptırılarak daha kötü bir gidişata gittiğinin farkındaydı.

Diğer yandan ise kahramanlarımız tamamen dergiye odaklanmışken bu olayların yaşanması onlarıda çok büyük etkilemişti. O yüzden onlarda öğrencilerin kurtarılması için valiye kadar gitmeye çalışsalarda yalnız Adnan'ın, diğer bir haince planı ise Valiyi düşürmek olduğundan onuda soruşturmaya aldırarak etkisiz halde bırakmıştı. Yedi Güzel Adam izle kahramanları gerçekten bu sefer zor durumda, çıkar yolu acaba nerden bulabileceler, dersiniz?


Labels:



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -