Yedi Güzel Adam 16.Bölüm 31 Ekim Cuma

''Yedi Güzel Adam'' bilginiz üzeri bu hafta yeni bölümü yayınlanmamıştı. Herkesi dizinin kaldıralacağına bir hazırlık gözüyle bakılsada kesinlikle bunla alakası olmadığını duyurmak istiyoruz. Dizimizin bu hafta yayınlanmamasının sebebi TRT 1 'in yeni dizisini daha kapsamplı tanıtmak için üst üste yayınlanması için olduğunu belirtmek istiyoruz. Gelecek haftanın fragmanıda çıkarken gelecek haftaki gelişmelerde bizi gittikce heyacanlandıracaktır. Cevat'ın, başı büyük bir belaya girecektir. Müdür'ün, gözünün ayıldığında gördüğü ilk kişi o olduğu için haliyle bütün suçlar ona atılacak ve resmen Maraş'da, kaçak olarak gezerken imdadına kahramanlarımız yetişecektir. Cahit, durumu izah ederken Cami'de, kaldığını asla böyle bir şey de bulunmayacağına karşı ona kefil olacaktır..

Zehir-i Aşk Şiir'i, Erdem'in, başını çok ağrıtacaktır. Naciye, hala Zehra'yı, unutamadığını düşünse de eski anılar ne olursa olsun Erdem'ın, aklında sadece güzel günler olarak kaldığı için haliyle şiir'ini de saklıyordu. Bunu bulunca Naciye, olmadık düşüncelere girse de Erdem'in, asla böyle bir şey yapmıyacağının onda farkındaydı yalnız bir anlık sinirle Erdem'ın, üstüne çok gidecektir.

Cevat'ın, artık tüm arkadaşları göz ardına alınmıştı. Hatta Müdür, sırf güç gövdesi haline getirmek için onun arkadaşlarını tutlatmak için elinden geleni yaparken başarılı olacaktır. Diğer yandan ise ''Yedi Güzel Adam izle'' Cevat'ın, evini bile artık polisler kapısında bekleyecektir. Cevat, acaba bu durumdan nasıl kurtulmayı başaracaktır?


Yedi Güzel Adam 16.Bölüm Fragmanı izle



Labels: , , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -