Yedi Güzel Adam 15.Bölüm Fragmanı

''Yedi Güzel Adam'' Şehirde çok kötü şeyler olacak.. Sonunda Kahraman Maraşı, karıştırmayı planlamış olan örgütler harekete geçeceklerdir. Komünistler altında toplanan sahtekar intikamcılar öncelikle Hakkı'nın, dede olarak sevdiği ve insanlara sürekli doğru yolda ilerlemesinde öğütlüyerek onların iplenmemesini sağladığı için onu harcama kararı almışlardı. Buna Hakkı, şahit olarak hepsine göğüs gerecek ve dedesini kurtarmaya çalışacaktır. Bunla şuanlık başarılı olsa dahi artık herkes farkındaydı Kahraman Maraş'da, bir türlü patlamaya hazır saatli bomba bulunuyordu. Artık Şehirde ki insanları bilinçlendirmenin vakti ve onlara neyin doğru olduğunu gösterme vaktiydi. Bunun için öncelikle kahramanlarımız harekete geçecektir. Adnan'ın, içinde nedensiz olarak biriktiriği öfke ve intikamda bu bölümde açığa çıkacaktır. Diğer yandan ise Zehra'la, ile yakınlaşması Erdem'ın, gözünden çıkmayacak ve Cahit'ide, uyaracaktır. Ortalarında büyük buz dağa yerleşen ikilinin arasıda nasıl düzelecektir?

Yedi Güzel Adam izle hayranları taraflarından yorumlarınızı ve duygularınızı da bekliyoruz. 15 Bölüm geride bıraktığımız dizimizde gidişatını asla bozmamış ve üstüne heyacan katmıştır. Sizde buna ortak olarak lütfen bizimle duygularınızı paylaşınız.


Yedi Güzel Adam 15.Bölüm Fragmanı izle



Labels: , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -