Bekçi Murtaza!

Yeni müdürümüz artık kendi haddinden fazla işlere kalkışmaya devam ediyor. Yedi Güzel Adam'ın yeni sezonda, iyi karakterden çok, kötü karakterler katılmıştı. Bunların en önemlisinden birisi olan Müdürümüz artık son çıtayıda aşarak okulunun yarısına uzaklaştırma verince kahramanlarımızı çileden çıkartmayı başardı. Bekçi Murtaza, lakabınıda takarak tam ona uyum sağlayacak şekilde Zehra, yüzüne vuracaktır. Bunda çok büyük şaşkınlık yaşayan müdürümüz bu seferde Zehra'yı, hakaret ettiği için Ankara'ya, şikayet ederek soruşturma açtıracak ve başını çok büyük belaya sokacaktır.

Zehra, bu durumu pek umursamasa da imdadına ise Adnan, yetişecektir. Adnan, ona destek çıkmaya çalışırken başka amaçlar gudecektir. Adnan ve Müdür'ün, planları tıkırında giderken Yedi Güzel Adam izle de beklenmedik bir darbe yiyeceklerdir.


Labels: , , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -