Başbakandan Yedi Güzel Adam Setine Ziyaret!

Türkiye yi derinden etkileyen ''Yedi Güzel Adam'' haliyle büyük insanlarında ilgi odağı oldu. Başbakan Davutoğlu, büyük bir sürpriz yaparak bu eşşiz dizisinin setini ziyaret ederek hem eski insanlarımızın anılarını hatırlamaya çalışırken hem de kendince teşekkür edip, hatta kahramanlarımıza lutüf ederek şiir'de, okumuştur.  Özellikle kahramanlarımızın arasında ise bu hikayeyi gerçek kılan ve yaşayan kahramanlarda Rasim Hocamız, gibi isimlerde ziyaret etmiştir. Özellikle Kahraman Maraş'a, verirlerken selam konuşmaları resmen gözlerimizi doldurmuştur. Anti Emperyalist, anti kapitalist, anti faşişt, anti rasyonalist ve en önemlisi de anti firavunist konuşmasında büyük derin anlam taşıyan bu cümleyle resmen kalbimize sıcaklıklarını hissetirmişlerdir.

Yedi Güzel Adam izle 'nin bu başarısı kesinlikle yaptıkları bu olay insanların beyinine ve kalbine girmeyi başardıklarının en büyük ıspatıdır. Yedi Güzel Adam izle siz çok yaşayın ki, insanlarımız daha çok bilinçlendirerek yolunuzda ilerlesinler ve en güzel şekilde hayatlarını mutluluklarıyla yaşama sevinci edinsinler. Şahsen ''Yedi Güzel Adam Dizisi'' ni izlerken içimi farklı bir mutluluk yaşadığımı itiraf etmek zorundayım.


Labels: , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -