Yedi Güzel Adam Sezon Finali!

Belki de nadir dizilerdendir, Yedi Güzel Adam, bittiğinde büyük bir boşluk hissedersin, geldiği saatinde amaçsızca yayınlandığı Tv'yı açar bakarsın, çünkü alışkanlık olmuştur. Yedi Güzel Adam izle de bugün 3 aylık ara vererek kısa zaman içinde hem kendini sevdirdi, hem bize doğru yolu gösterebilecek nadir dizilerden birisi olduğunu ispatlandı. Milliyet Tv tarafından da yılın dizisi seçildi, sosyal medya da her yayınlandığı bölümde ayrı bir ses getirdi, bunu bize sağladığınız için her zaman arkanızda olacağız, biz fanlarımızın sesini duyurarak sonsuza dek bile yayınlasınız yinede bu performansla sizden vazgeçmeyeceğiz, bir an sıkılmayacağız. Her şey için teşekkürler Yedi Güzel Adam dizisi, güzel setinin insanları, teşekkürler Kahraman Maraş.

Dizi bölümünde bugünün ayrı bir heyecanı olduğu için gidişatı biraz hızlandırılmış şekilde göstererek hem aklımızda sorular bıraktı hem ağlattı, yine de dersini vermekten vazgeçmedi.  Cahit'in, düşe kalması bütün grubu sarstı, içlerinde enteresan bir korku yaşattı her şeye rağmen durumunun iyi olmasıda diğer taraftan sevindirirken, her geçen gün kötüye gittiklerinin farkındalardı. Artık ipin koptuğu yerdeyiz insanlar birbirlerine düşüyor bir yanda faşistler, bir yanda devrimciler ortada kalan insanlar, boşuna canı yanan insanlar buna engel olmaya çalışan fedakar insanlar.. Bunların hiç birinin değeri olmadığını ve tek değerin insanlık olduğunu bize öğrettiğin için teşekkürler. Yedi Güzel Adam'ın tatile girmesi sitemizin güncelliğine engel olmayacaktır ve sizinle her gün yayınlanan sahneleri teker teker paylaşacağız ve sitemizi elimizden geldiğince güncel tutmaya çalışacağız. Bizi takip etmeyi unutmayınız, teşekkürler!


Yedi Güzel Adam Sezon Finalinde Neler oldu?



Labels: , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -