Yedi Güzel Adam 7.Bölüm de Neler Oldu?

Yedi Güzel Adam izle geçen ki bölümünde hatırladığımız üzeri tam heyecanlı yerinde kalmıştı. Diğer yandan Hasan Ali, konağı basmış diğer yandan ise Hakkı, hem sağcılar hem de solcuların arasında kalmıştı. Hasan Ali, tarafında ise artık oğullunu görememesi ve bu kadar ezik duruma düşmesi onu o kadar çok düşürmüştü ki aile tarafından yakalanınca hüngür hüngür ağlamaya başlamıştı. Biraz da acıtasyon yaparak özellikle erkek tarafının kalbini dağlayarak, divan yapılmasına karar verilmişti. Divan ise eski zamanlarda insanlar uzlaşmak için içindeki derdi güzelce anlatırlar ve divandakilere de onları dinlerler ve yapılması gerekenleri tartışırlar. Hasan Ali, derdini anlattıktan sonra Emine'den, af istese de nafile haliyle dal bir kere kırılınca bir daha onarılmıyor. Yine de artık aradaki buzları birazda olsa eriterek hem Emine'den, artık uzak durmak zorunda kalmayacak hem de oğulunu istediği zaman görecektir.

Hakkı, tarafında ise zor anlar yaşayarak iki grubun arasında kalarak belki de linç olabilirdi. Allahtan ki Türk Polis'i, son anda olaya yetişerek grubu dağıtmasını sağlasa da dağılan grup haliyle tekrar toplanır ve yeniden Hakkı, zor durumda kalır. Allahtan ki, bir hayır sever onu onların arasından onu çekip, alır ve Hakkı'da, bu duruma çok şaşırır. Nihayetin de kendini bu beladan da kurtularak artık bir deneyim edinerek bu tarz olaylara bir daha bulaşmayacağına kendi kendine söz vermişti. Cevat, ise Hakkı'nın, durumuna içten içe üzülse de bir Cami'ye, sığınır. Tam Cami'den, kaçarken Ezan, sesini duyar ve içi öyle bir huzurla dolar ki onda Namaz'a, gider. Yani Yedi Güzel Adam dizisi hem bizi hayatı öğretiyor hem huzuru, huzurunda iman'da olduğunu tekrar gösteriyor.


Labels: , , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -