Yedi Güzel Adam 6.Bölüm Fragmanı

Yedi Güzel Adam Dizisi nin huysuz karakteri olan Emine, yapacağını yaptı ve yaptığı karanlık işlerle de eve uğursuzluk getirdi. üstüne evi yakarak da yangının ortasında kaldı. Peki ne olacak Emine, kurtulabilecek mi, yoksa yangından çıkamayacak mı? Bu sefer ise Emine'nin, imdadına yetişek kişiyi görünce hepiniz çok şaşıracaksınız. İçeriye birden bire Naciye, atlayarak kendi canı pahasına onu kurtaracaktır. Gözünü açtığında her ne kadar da vicdanı biraz da olsa çalışsa da, daha sonra yeniden haliyle eski haline dönecektir. Şunu da belirtmek istiyoruz seyircilerimiz dizimizin gidişatını çok beğendiklerini biliyoruz. Yalnız Emine, karakterinin karanlık işlere bulaşması ve karakterinin içinde bu kadar kötülüğünün gereksiz olduğunu düşünüyorlar. Biz Yedi Güzel Adam izle Dizisi olarak hayranlarımızın görüşünüzü dile getiriyoruz. Tabi ki Emine karakterini, canlandıran  Pınar Gök, bunu en iyi şekilde yaptığını ve kesinlikle professional oyuncular arasında olduğunu da belirtmek istiyoruz. Diğer yandan ise Kenan Öğretmen ve Cevat ile beraber haince bir plan içine düşeceklerdir. Bu planda ise Erdem Bayazıt ve Cahit'in, kariyerlerini her ne kadar da tehlikeye atmış olsalarda, bunda başarsız olacaklardır. Şimdikten hepinize Yedi Güzel Adam 6.Bölüm Fragmanın da iyi seyirler dileriz.


Yedi Güzel Adam 6.Bölüm Fragmanı



Labels: , , ,



1 Response to "Yedi Güzel Adam 6.Bölüm Fragmanı"

  1. Unknown says:

    Merhabalar ;Dizinizi beğenerek ve sizleri her bölümde takdir ederek izlemekteyim ancak bir eksiklik dikkatimi çekti.Cevat karakteri bazı konuşmalarında "on numara, adamımsın vb."
    kelimeler sarfetmekte . Bu tip kelimeler günümüz de kullanılmakta ve 1970 yılların Maraşında olması imkansız , bu tip ayrıntılara da dikkat ederseniz dizinizin güzelliğine güzellik katacağına hiç şüphem yok.
    iyi çalışmalar dilerim

Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -