Yedi Güzel Adam 6.Bölüm De Neler Oldu?

Konağın yangınından sonra "Yedi Güzel Adam izle" Dizisi nin kahramanları büyük sarsıntıya uğradılar. Son anda konağa sıçramadan yangını söndürmeyi başaran Seyit Efendi'ye, bir minnet borçları oldu.  Yine de her şeye rağmen konağın tüm psikolojisini berbat eden bu durum her şeye rağmen kimsenin canı yanmaması da ayrı bir mutluluk verdi. Bu durumu yavaş yavaş araştırmaya başlasalar da Emine, haliyle bu durumu inkar edecek ve başka yerlere çekecektir. Cevat'ın Babası ve Erdem Bayazıt, aralarında Cevat, ile ilgili konuşma yaparak geleceğinin daha düzgün ve iyi olması için tartıştılar. Bu tatlı tartışma zamanında Cevat'ın, biraz daha ilgiye ihtiyacı olduğu ve üstüne gidilmemesi gerektiğini derslerine yoğunluk vererek, babasının onu sevmesini istedi. Babası ırın etse de kırın etse de bu durum onada mantıklı geldi, sonuçta içinde iman gücü olduğu içinde aslında babası da iyi bir insandı. Yalnız sevgisini fazla gösteremediği için Cevat'da, çevresine agresif tavırlar sergileyip, hem de ilgi çekme çabasındaydı, bunun en büyük nedeni ise sevgisizlikti.  Babası da artık Erdem Bayazıt'a, bir söz vererek artık ona karşı biraz daha ilgili ve farklı davranacaktır.

Emine, rahatsızlığı ve ruhsal bunaltı yüzünden yanlış işlere bulaştığının ve bir tür de vicdan azabı çekmekteydi. Yalnız zor durumdayken ona yardım eden, yemeğini önüne getiren tek isim ise Naciye'di. İçinde yinede fesatlık olsa da, bundan etkilenebiliyordu. Kenan Öğretmenin, ise okulu asması ve Cevatın'da, o sırada okul olmaması akıllarda bir sürü sorular bırakacaktır. Erdem Bayazıt, bu olayı çözmek için el atacak ve Cevat'ı, takip etmeye başlayacaktır. "Yedi Güzel Adam 7.Bölüm" de görüşmek üzeri.


Labels: ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -