Yedi Güzel Adam 4.Bölüm Fragmanı

Şimdik ise "Yedi Güzel Adam izle"'de geçmişte yaşanan zorlu anları göstermeye başlayacaklardır. Beyini yıkanan insanların ve yaptıkları yanlış seçimleri en iyi şekilde anlatacaklardır. Necip Fazıl, o zamanlarda ki tek amacı insanlara hem doğru yolu gösterip hem de Allah yolunda ilerlemelerini sağlamaktı.  Kenan Öğretmen, ise edindiği bilgiyle bir gerici adam olarak hitap ettiği Necip Fazıl, için hazırlık yaptıklarını bunu Cevat'a, söyler. Cevat, için ise bu çok yanlış bir şey sanki ülkesini kurtarıyormuş gibi içini doldurmuşlar ve Necip Fazıl'a, karşı duracaktır. Cevat'ın, beyinini solcu meseleleri o kadar yıkamıştı ki sanki düşmanı onlardı. Girdiği eylemlerle de yanlış taraf seçtiğini de açıkça göreceğiz.

Diğer yandan ise babasını uzun zaman önce kaybeden Zehra Öğretmen, onun yokluğunu o kadar çok çekiyordu ki, onun bir an yanında olması için Allah'a, dua ediyordu. Ölenle ölünmediği için hayatına devam etmek zorunda kalan Zehra Öğretmen, mezarına gidip en azından onun yanında olduğunu hissediyordu. Diğer yandan ise Cahit'le, mezarlıkta karşılaşarak uzun bir konuşma yaşayacaklardır. "Yedi Güzel Adam dizisi" 4.Bölüm Fragmanı la baş başa bırakıyoruz.


Yedi Güzel Adam 4.Bölüm Fragmanı




Labels: , , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -