Yedi Güzel Adam 4.Bölüm De Neler Oldu?

"Yedi Güzel Adam izle" Dizisi bugün farklı bir başlangıç yaparak Erdem Bayazıt'ın, kaleminden ve sesinden başlangıç yaptı. Bunda biz seyircileri çok etkileyerek Şiir'in, sihrine kapıldık ve bir an duygu dolu dakikalar eminim ki hepimiz yaşamışızdır.Öncelikle Adem Hoca'nın, mezar sahnesini izledik. Zehra Öğretmen ve ailesinin geçmişte yaşadığı büyük sıkıntıları ve içlerinde ki acıyı gördük. Her şeye rağmen yaşadıklarından dolayı eğitimini bırakmayıp insanlık adına da önemli bir kişi olup, önce öğrenciyi yetiştirmek için babasının yolunu izleyip, hiç yılmadı. Babasının belki de dünyaya bıraktığı en büyük mirastı onların ki Zehra Öğretmen, babasının bilgiliğini ve iyi yürekliliğini alıp hayatına devam etti. Adem Hoca'nın, ölümü her ne kadar da bizi de yaralasa da artık Zehra, daha güçlü bir insan olmuştur.

Bu arada ise Erdem Bayazıt ve Cahit'in, Zehra'ya sevgileri de belliydi. Erdem Bayazıt, bunu çevresine daha çok belli etse de diğer dostlarının haliyle ilgiyi çekiyordu. Bu halde en iyi dostu onun adına Zehra'nın, adına ona mektup yazmış gibi yapıp ona açıldığını söyleyecektir. Yalnız bu plan biraz ters teperek hem Cahit'i, çok üzecek ve aralarına garip bir soğukluk girecektir. Zehra, ise tam tersi olarak Erdem Bayazıt'ı, kardeşi ve bir abisi olarak görüyordu. Bu durum açığa çıkarsa ve bu onun hiç hoşuna gitmeyecektir. Bakalım Zehra, geçmişte yaşanan bu olayı nasıl karşılayacaktır. Hepsi gelecek bölüm de "Yedi Güzel Adam"'da görüşmek üzeri.


Labels: , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -