Yedi Güzel Adam 3.Bölüm De Neler Oldu?

Erdem Bayazıt'ın, düğünde "Yedi Güzel Adam"  da fail i meçhul gelen silah sesinin Eminenin, ateş ettiğini görmüştük. Ateş etmesinin sebebi ise ahır'da gördüğü tanımadığı bir adamın yüzüne bakarken arkasından kocası gelir ve ona saldırır. Nerdeyse tecavüze yeltenen zampara kocasını geri tepmek için elinden geleni yapsa da ona silah çeker.  Emine, ise göründüğünden güçsüz olmayıp onun ani bir açığını bulunca hemen silahı eline kapar ve geçmişte ki tüm yaşadığı gözüne gelir ve birden omuzuna ateş eder. İçten içe öldürmek istese de yine de oğulu, hayatı için yapmaz ve yaşamasına izin verir. Diğer yandan ise en büyük sıkıntıyı çeken Erdem Bayazıt'ın, kardeşiydi. Gizlediği sol kavgasından dolayı erkek arkadaşının asla görmesini istemiyordu. Onun için onu bu olaydan Emine, yardımıyla uzaklaştırarak derin bir nefes alır. Sonunda ise her şey yoluna girmeye başlar ve nikahı sonunda gür sesli bir EVET'le sonlandırırlar ve büyük bir mutluluk la herkes düğünde eğlenmeye başlar. Eğlenmeyenlerden birileri ise Cevat'ın, kardeşi ve kekeç'in mektuplaşmasını görmesiydi. Cevat, bunu görünce haliyle deliye döner tam saldırırken onu Zehra Öğretmen, engeller oradan da Kekeç, kovarak uzaklaşmasını sağlar.  Günün sonunda ise mutlu ayrılıp resmen de Karı, koca olan Naciye ve Erdem, artık ilk mutluluk tohumlarını atmışlardı.

"Yedi Güzel Adam Dizisi" de gününün kötü geçenleri de vardı. Cevat ve kardeşinin yaşadığı zorluklar ise şimdik ekranlara gelmeye başlıyor. Sırf eve geç geldikleri için Cevat'ın, kız kardeşi babasına cevap verdiğinden dolayı dayak yemiş, Cevat ta, dayanamayıp babasının önüne atlar ve bu sefer de o dayak yer. Yani Cevat'ın, sinirlinin neyine bağlı olduğunu şimdik daha iyi anladık. "Yedi Güzel adam izle 4.Bölüm"'de tekrar burada buluşalım!



Labels: , , ,



1 Response to "Yedi Güzel Adam 3.Bölüm De Neler Oldu?"

  1. Unknown says:

    Yedi Güzel Adam çok güzel bir dizi herkese tavsiye ediyorum

Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -