Yedi Güzel Adam 31 Mayıs Cumartesi

Bugün Günlerden Yedi Güzel Adam izle, bugün duyguların hepsini yaşayacağız. Yeri gelince ağlayacağız, üzüleceğiz, sevgi, aşk ve en önemlisi yeniden dostluğun en güçlü halini göreceğiz. Yedi Güzel Adam da aslında dostluğun ve sevginin nasıl herşeyi eritip, bitirdiğini ve ardından tek güzel şeyler kaldığını bize en iyi şekilde gösteriyor. Siz de böyle dostluklara sahipseniz ve içinizden anlatmak istiyorsanız. Geçmiş yıllarda yaşamış olduğunuz ve özlediğiniz en iyi dostluk ve arkadaşlıkları, beraber neler paylaşıyordunuz. Bunu hep beraber fan sitemiz çatı altında anlatarak hem eski zamanları hatırlıyarak hemde yalnız olmadığınız hissiyle rahatlıyabilirsiniz. Yani sitemizin Yorum Yap veya herhangibi bir konusunda yazarak dile getirebilirsiniz.

 Bugün dizimizin gidişatları çok değişecektir, artık sırlar açığa çıkacaktır. Zehra'nın ablasının hastalığı herkesi üzüntüye boğarken içten içe de Cahit'in, hastalığı büyümeye başlayacak. Cahit ve Zehra, arasında artık insanlar o kadar çok beraber olmak istiyor ki aralarında ki tek engel onların konuşamadığı ve dile getiremediği sevgi sözcükleri olduğunuda iyi biliyorlar. Cahit veya Zehra bunu bugün aşmaya çalışacak acaba başarabilecekler mi? Emine, ise fesatlıklarına devam edecek her zaman ki gibi Naciye'yi, evinden kovdurmak için elinden geleni yapacaktır. Artık daha güçlü Emine, göreceğiz ve biraz daha saldırgan. Bakalım bu bölümü heyecanla bekliyoruz şimdikten hepinize iyi seyirler dileriz.


Yedi Güzel Adam 31 Mayıs Cumartesi 7.Bölüm



Labels: ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -