Cevat Baba Kurbanı mı?

"Yedi Güzel Adam"'ın belki de çoğumuzun uyuz olduğu ama, kızlarında platonik olarak sevdiği Cevat karakteri agresif ve okulunda ki tavırlarıyla ilgi çekmişti. Cevat karakterini canlandıran Sana bir sır vereceğim dizisiyle ünlenen Bora Cengiz, karakterinin hakkını vere vere oynuyor diyebiliriz. Sempatik yüzüyle de birleşince insanlara karakteri için değişik duygular da tattırıyor. Öncelikle Cevat karakterinin rolü gereği pek sevmedik diyebiliriz. Öğretmenine yaptığı saygısızlıkla arkadaşlarına yaptığı şiddet gösterisi onun bir normal hayatı olmadığının göstergesiydi. Erdem Bayazıt, için ise diğer öğrencilerinden farkı yok ama, biraz daha disipline ihtiyacı olduğunu bunu da öfkeyle, şiddetle değil de, sevgisiyle göstererek içinde ki şımarıklıktan, ukalalıktan ve arkadaşlarına hoş olmayan davranışlarından kurtarmak istiyordu. Onun ise tek istediği gerçek sevgiyi tatmaktı, bunu yapmak için elinden geleni yapacak olan Erdem Bayazıt, öncelikle sorunun dibine inecek ve babasıyla tanışmak isteyecektir.

Yüzü mor içinde okula gelen Cevat, hemen Erdem Bayazıt, babasının dövdüğünü anlamıştı. Babasının agresif tavırları oğuluna yansıtıyor o ona kötü davrandıkça onda etkilenerek çevresine yansıtıyordu. Bu duruma el atacak olan Erdem Bayazıt babasıyla konuşacak ve bunun yanlış olduğunu ona söylemeye çalışsa da ilk başta nafile etmese de yine de pes etmeyecektir. Cevatı kazanmak için elinden geleni yapacak olan "Yedi Güzel Adam Dizisi" fedakar öğretmeni başarılı olabilecek mi?


Labels: , , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -