Yedi Güzel Adam 3.Bölüm Fragmanı

"Yedi Güzel Adam" 'ın en temiz insanın bile hayat şartları nedeniyle suç işlemek zorunda kaldığını görmüştük. Adem Hoca, buna maruz kalarak kendini korumak için cinayet işlemek zorunda kalmıştı. Bunun için hapise girmiş ve bir süre çok zor günler yaşamıştı. İyi yürekliliğinin herkesin farkında olduğu için her ne kadar da mahallelisi tarafından artık sevilmese de adalet önünde suçsuzluğu kararlıştırılmıştır. Bu haber onu seven tüm insanları sevindirir, özellikle Zehra ve Kardeşini bundan sonra hayat onlara güzel olacaktır. Adem Hoca'da, edindiği bu deneyimi bir tür sınav olarak görüyor ve yeniden imam olarak görevini en iyi şekilde yapmaya çalışacaktır. Yalnız arsa davası yüzünden girdiği bu kavga bu seferde öldürdüğü adamların yüzünden bir tür baskıya maruz kalacak ve bunda tüm hayatlarını değiştirecektir.

Diğer yandan ise okulda Cevat'ın, babasından dayak yemesi kısa sürede herkese yayılmıştı. Erdem Bayazıt, bunun ne kadar kötü durum olduğunu ve Cevat'ın, kötü bir kişilikte olduğunu yeni yeni anlamaya başlamıştı. Ona yardım etmeye çalışacak ve babasıyla da konuşup bu durumun yanlış olduğunu söylemeye çalışacaktır. Şimdik sizi "Yedi Güzel Adam Dizisi 3.Bölüm" Fragmanıyla baş başa bırakıyoruz.


Yedi Güzel Adam 3.Bölüm Fragmanı




Labels: , , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -