Yedi Güzel Adam 2.Bölüm Fragmanı

"Yedi Güzel Adam" Dizisi büyük bir yankı yaparak hem şiirleriyle, hem müzikleri, hem oyuncu performansı yani her şeyiyle 1.Bölüm sınavından geçerli not alarak, Türkiye tarihinin şuana kadar ilk kez görebileceği bir yapım olduğunu ispatladı.  İnsanların arasında ki sıcak ilişkiyi ve insanların birbirlerine olan sevgisini en iyi şekilde anlatan "Yedi Güzel adam dizisi" ekibine de sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bu dizi olmuş, demeden edemeyeceğim izleyen herkes zaten aksini söylemesi gönlü el vermez. Şimdik size 2.Bölüm Fragmanı ve bir kaç tane de tüyo vermek isteriz. Mahallenin imamı ve tek düzgün insanı olan elini kana bulamıştı. Kendi canını kurtarmak için, ona saldıran adamlara karşılık vererek Meşru Müdafaa yapmak zorunda kalmıştır. Buna rağmen geçmiş zamanlarda ki adalet bugün ki gibi işlemediği için maalesef ki hapis cezası almak zorunda kalacaktır. İmamın'da Zehra'nın babası olduğunu da öğreniyoruz. Zehra annesini kaybettikten sonra içine kapanmış ve dünya da kendini tam yapayalnız hissederken babasının onun elini tutup, hayat hala devam ettiğini ve annesini asla sonsuza dek kaybetmediğini ona gösterip, onu karanlıktan kurtaran kişiydi. Bunun için babasının asla katil olamayacağını herkes den de iyi biliyor ve her zaman da onun yanında olacaktır.

Diğer yandan ise Erdem Bayazıt, Naciye ile arası ne kadar bozulsa da kader birbirlerine ait oldukları, birbirlerine duydukları aşk hissi buna engel olmuş ve tekrar evlenmeye karar vermişlerdir. Yalnız Emine, rahat durmayacaktır, Bayazıt'ı o kadar çok seviyordu ki, onun için Naciye'ye, büyü yaptıracak ve bu düğünün olmaması için elinden geleni yapacaktır..


Yedi Güzel Adam 2.Bölüm Fragmanı



Labels: , , ,



3 Responses to "Yedi Güzel Adam 2.Bölüm Fragmanı"

  1. Adsız says:

    Film çok güzel olmuş, ellerinize sağlık.
    Erdem Hocanın annesinin kolundaki bileziği o yaşlardaki bütün Maraşlı kadınların taktığı Maraş burmasıyla değiştirebilirseniz çok iyi olur.

  2. Adsız says:

    Guzel olmus ellerinize saglik, artik halki anlatan yapimlarin yapiliyor olmasi onur verici. .!

  3. Adsız says:

    Evet hakikaten
    Kahramanmaraş hak ettiği yeri bulmaya başladı elinize emeğinize sağlık

Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -