Yedi Güzel Adam 2.Bölüm De Neler Oldu?

Yeniden eski davaları görerek "Yedi Güzel Adam" 2.Bölüm de ilerde oluşabilecek soru işaretlerini gidermeye devam ediyor. İlk önce Adem Hoca'nın, işlemiş olduğu cinayetinin ailesine nasıl itiraf ettiğini ve polislerin de onu nasıl tutukladığını gördük. Adem Hoca, meşru müdafaa sonucu işlediği cinayetten sonra o zamanlarda ki olan adalet eksikliği yüzünden insanlara suç işlediyse, işlemek zorunda oldukları için değil suçu işledikleri için direk peşin hüküm vermektilerdi. Ailesiyle vedalaşmada resmen hepimizin içi titremiştir. Adem Hoca'nın, yerine kendimizi koyduğumuz da ne kadar zor bir durum olduğunu anlayabiliriz. Kültürel durumumuzu da anlatan dizimiz en güzel yanıda budur. Bu yüzden seyircileri etkileyip gerçek izleyici kitlesini de yer aldığını belirtmek istiyoruz. Bence Yedi Güzel Adam Dizisi ni zeki insanlar izliyor ve ne kadar başarılı bir yapım olduğunu da kanaat getirdiklerine adım gibi emin oluyoruz.

Diğer yandan ise Erdem Bayazıt, Naciye'yi, evine çağırmış ve gönlünü almak bunu neden yaptığının sebebini öğrenmeye çalışacaktır. Sebebine gelince de güzellik abidesi olan Naciye, kendini başörtülü olarak camda gördüğün de etkilendi, kapanmak istemiyordu. Bunun da uygun olmayacağını düşündüğü için Erdem Bayazıt'ın, ayrılmaya karar vermişti. Ama Erdem Bayazıt, ise öyle bir insan değildi onu şiirleriyle yeniden etkiledi ve son anda ki yaptığı hareket ise takdire sayendi. Özellikle insanların kendi istediklerini yapmasını gösterdiği, bunun bi zorunluluk olmadığını göstermiştir. Bunun için kendilerine makalemizin sonunda teşekkürü borç biliyoruz. Unutmayın Yedi Güzel Adam'ı, zeki insanlar, özel insanlar izler. Böyle bir yapımın bizim için ne kadar önemli olduğunu sadece onlar anlayabilir. Günümüzün beklediği ve tarihimizin en güzel şekilde anlatıldığı diziyi izlettirin, izlettirin ki devamlılığını sağlayabiliriz. Bir daha ki bölümde görüşmek üzeri!


Labels: , , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -