Naciye Şiiri!

"Yedi Güzel Adam"'ın yakışıklı ve duygu dolu karakteri Erdem Bayazıt'ın, tek aşkı olan Naciye'ye, yazdığı şiiri Emine'nin, gözünden dinlemiştik. Naciye ve Erdem, birbirlerine aşık iki güzel insandır. Naciye'nin, güzelliği 1.Bölüm de hepimizin dikkatını çekmiştir.  Şahika Koldemir'in, canlandırdığı Naciye karakterine o kadar uyumlu ki Naciye'nin, temiz kalbi ve Şahika'nın, güzel yüzü onu resmen tamamlamaktadır. Şahika Koldemir, Naciye karakteri için şunları söyledi. O çok hassas bir karakter, en ufak şeyde canı yanabilecek kadar hassastır. Kendisine söylenecek en hafif kötü sözde bile gözleri dolar, hatta ağlamaya başlar. Erdem Bayazıt'a, o kadar aşıktır ki yüzüne bakmaya kıyamaz, utanır. Naciye'yi, zaten sevmeyen de yoktur, onun temiz kişiliğini gören kötü insanlar bile iyi olabilirler. Yalnız sadece bir tane düşmanı vardır, onda Emine, ona karşı neden kötü davrandığını anlayamasa da yine de onun söyledikleri çok zoruna gider ama, sesini saygısından ötürü asla çıkarmaz. Hatta Erdem ile aralarında soğutmasını sağlasa da Erdem'e, o kadar aşıktır ki tek bir cümlesiyle bile ona tekrar dönebilirdi.
 Şimdik sizi Yedi Güzel Adam Dizisi de Naciye'm, adlı şiirle baş başa bırakıyoruz. Erdem Bayazıt'ın, gizlice yazdığı bu şiiri Emine, bulunca resmen kıskançlık sinirine girer ve şiiri kendisi için alır saklar. Özellikle arka fonda ki müzikle birleşince de insanı resmen alıp, uzaklara götürüyor.





Labels: , , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -