Mert Asker

"7 Güzel Adam" izle Dizisi yeniden Sana bir Sır vereceğim dizisin de yıldızı parlayan Mert Asker katılıyor. Bu onun için önemli bir proje olup bu kadar hızlı tanınmışken kendini daha fazla geliştirmek için elinden geleni yapıcağını vurguluyor. Diğer yandan ise Bora Cengiz ile yeniden aynı bir kadro da birleşmek onun için çok sevindirici ve hemen set ortamına da alıştığını sölüyor. Bunun en büyük payı Bora Cengiz ile aralarında olan arkadaşlık bağına bağlıyor. Kendisi dizinin daha çok gençlere ifade ediceğine ve yeni bir fenomen dizisi ortaya çıkacağını söyledi. Bakalım ilerki vakitlerde daha çok edindiğimiz bilgileri sizinle paylaşacağız, şimdikten bizi takip etmeyi ihmal etmeyiniz.

7 Güzel Adam Oyuncusu Mert Asker Kimdir?

Mert Asker, 26 Şubat 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen istanbullu olan oyuncu tam bir İstanbul aşığı ve ondan başka bir şehirde yaşıyamıcağını söylüyor. M.S.Ü. Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü öğrencisidir. İlk dizisi Yalancı Bahar ile Tv ekranlarına merhaba dedi, daha sonra Sudan Bıkmış Balıklar ve onun tanınmasına sebep olan Sana bir sır vereceğim projesine katıldı. 7 Güzel adam dizisi onun için çok önemli bir projedir.


Labels: , , , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -