Kemal Uçar

Kemal Uçar, artık "7 Güzel Adam" dizisi ne oyuncu olarak katılacağını resmi bir şekil de Twitter hesabından açıklamıştı. Önemli bir karaktere yön verecek olan oyuncu, dizinin kendine göre kötü bir karakterine can vereceği bekleniyor. Kendisini ilk olarak Ezel dizisin de Ezel'in kardeşi rolüne can verdiğin de tanınmıştı. Müthiş kabiliyetiyle ve oyuncu başarısıyla kısa zamanda tanınan oyuncu yavaş yavaş yükselmeye başladı ve en son olarak Görüş Kadınları dizisin de iyi bir oyunculuk sergilese de, dizi reyting kurbanı oldu. Yalnız kısa süre de bir dizi teklifi alarak dizimize katıldı. Bunda bizi ayrıca mutlu ettiğini belirtmek istiyoruz..

7 Güzel Adam dizisi Oyuncusu Kemal Uçar Kimdir?

Kemal Uçar, 29 Mart 1985 yılında Adana'da dünyaya geldi. Aslen Adanalı olan oyuncu kendini tam geliştirene kadar burda ikamet etti. Mükemmel bir eğitim deneyimi olan oyuncu, o kadar da iyi bir öğrenciydi. Amerika edabiyat mezunu olduktan sonra yolu açılmaya devam etti. Ezel dizisinde Ezel'in kardeşi olarak oynamıştır. Ayrıca Sen de Gitme adlı bir dizide rol aldı.Ayrıca Yamak Ahmet adlı dizide aynı adı taşıyan başrol oyuncusu olmuştur.




Labels: , , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -