İlker Kızmaz

7 Güzel Adam Dizisinin çekimlerine başlanmış durumda. 7 Güzel Adam Dizisi'nin çekimleri kahramanmaraş'ta başlanmış durumda. 7 Güzel Adam dizisi ilk bölümlerinin Kahramanmaraş'ta çekileceğini ve daha sonrasında İstanbul'da devam ediceğini dizi ekibi tarafından söylenmiştir. Dizi'ye yeni katılan oyuncu ise İlker Kızmaz, oldu. Aşk-ı Memnu dizisiyle kendini televizyon dünyasına tanıtan başarılı bir oyuncudan bahsediyoruz. Kendini Aşk-ı Memnu, dizisiyle kanıtladıktan sonra, bir çok film ve dizide rol alarak tecrübe kazanan. Kızmaz, kendini geliştirmeye devam ediyor. 7 Güzel Adam Dizisine katılan İlker Kızmaz, bizlere çok keyifli anlar yaşatacağından eminim.

İlker Kızmaz Kimdir?

İlker Kızmaz, (9 Eylül 1975, İzmir) Türk sinema ve dizi oyuncusu.

İzmir'de doğup büyüyen aktör; İzmir'de özel tiyatrolarda oyunculuk yaptı. 2004 yılında İstanbul'a yerleşti. Bahçeşehir Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi aldı. 2008-2009 yıllarında Levent Semerci tarafından çekilen Nefes: Vatan Sağolsun filminde rol aldı.


Labels: , , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -