7 Güzel Adam 1.Bölüm 2.Tanıtımı

7 Güzel Adam Dizisi TRT'nin son bombası olarak nitelendiriliyor! Trt 1 kanalının son zamanlarda rating sıkıntısı çektiğini bu sıkıntıyı 7 Güzel Adam dizisiyle tüm dertlerine son vermeyi planlıyorlar! üç ay öncesinden başlanan dizi hazırlakları geçtiğimiz 1 ay içinde çok yol kat ettiler. 7 Güzel Adam Dizisi'nin 1.Bölüm, çekimlerine nerdeyse bitmiş durumda. 7 Güzel Adam” isimli bu dizinin oyuncu kadrosunda Yıldız Çağrı Atiksoy, Uraz Kaygılaroğlu, Baran Akbulut, Bora Cengiz ve Mert Asker gibi oyuncuların yer aldığı dizi. Kahramanmaraş’ta çekimlerine başlanacak olan dizi TRT 1 ekranlarından izleyicisi ile buluşacak.

7 Güzel Adam Dizisi, bizlere eskilere hatırlatacak! Eski zamanlarda, lise'de birbirlerine çok bağlı olan 7 Güzel arkadaştası anlatacak bizlere 7 Güzel Adam Dizisi! Bu 7 Arkadaşın hüzünleri, mutlulukları, aşklarını izleceğiz. 7 Güzel Adam Dizisi çok tecrübeli oyuncuları arasında barındırıyor bizlere çok keyifli saatler geçirmek için durdurak bilmeden çalışıyorlar. 7 Güzel Adam Dizisi fan sitesini daha yakından takip etmek istiyorsanız sitemizdeki sosyal ağlar'dan veya facebook'tan bizi takip ederek dizi hakkında en güncel bilgilere ulabilirsiniz. Daha fazla konuşmadan sizleri fragmanla baş başa bırakıyoruz.
7 Güzel Adam 1.Bölüm 2.Tanıtımı


Labels: , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -