Uraz Kaygılaroğlu

"7 Güzel Adam" Dizisi ne Sempatik oyuncu ve bizim için özel birisi olan Uraz Kaygılaroğlu katılıyor. Kendisi bizim için neden önemli, Eski Hikaye.org fan sitemiz de gösterdiği performansı için ona ayrıca teşekkür ediyoruz. Biz Eski Hikaye.org, fan sitesi olarak sırf onu izliyeceğimizi de ve değerli olduğunu da belirtmek istiyoruz. Kendisi kısa zaman da kendini belli eden bir oyuncu olduğunu artık herkes biliyor ve tanınıyor. Pis 7 de tanınmış ve oyuncu performansıyla gerçekten herkese örnek olmuş, etkilemiştir. Son projesi olan Eski Hikaye bitmesi üzerine yeniden TRT 1 dizisiyle anlaşarak ekranlara gelicektir. Kendisinin elinde 10 marifet olduğu için ayrıca sunuculuk yaptığını belirtmek istiyoruz..

7 Güzel Adam Dizisi Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 yılında dünyaya gelmiştir. Show TV'de yayınlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisinde Can rolünü oynamıştır. Harem adlı dizide Feminen ağa rolünü canlandırmıştır. 70.bölümünde Pis Yedili 'den ayrılmıştır. TRT 1'de yayınlanan Eski Hikaye dizisinde Ömer rolünü canlandırmaktadır. Aynı zamanda Tam Zamanı adlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu yapmaktadır. Son dizisi Olan 7 Güzel Adam da önemli bir karaktere can vericektir.


Labels: , , , ,



Yorum Yap:

7 Güzel Adam fan sitemizin içeriklerinin kopyalanması kesinlikle yasaktır. Bu sitede yayınlanan videoların hakkı bize ait değildir. Çeşitli paylaşım sitelerinden derlenip sitemize yerleştirilmiştir. Hak sahiplerinin itiraz etmesi durumunda videolar yayından kaldırılacaktır iletişim: Diziblog@hotmail.com
Blogger tarafından desteklenmektedir.
7 Güzel Adam - 7 Güzel Adam Dizisi - 7 Güzel Adam İzle - 7 Güzel Adam Son Bölüm İzle -